Onze merken

Om totaaloplossingen van hoge kwaliteit aan te kunnen bieden, heeft Bouwmachines Midden Nederland diverse merken aan zich weten te binden die hulpstukken kunnen leven van topkwaliteit voor machines van topkwaliteit. Naast machines levert Bouwmachines Midden Nederland ook alle denkbare uitrustingsstukken en accesoires.

Bouwmachines Midden Nederland is officieel JCB dealer voor midden Nederland. JCB produceert meer dan 300 verschillende machines, waaronder graafmachines, shovels en verreikers. JCB is één van de drie grootste fabrikanten van bouwmachines ter wereld, maar is nog steeds een familiebedrijf dat bekend staat om haar goede kwaliteit en ongeëvenaarde klantenservice.

>> ga naar JCB

Sinds 1 maart 2014 is Bouwmachines Midden Nederland officieel dealer van ITR Benelux. ITR is wereldwijd actief als fabrikant van rijwerken en onderdelen. Met ITR kan Bouwmachines Bouwmachines Midden Nederland uw machine voorzien van een nieuw rijwerk en onderdelen .

>> ga naar ITR Benelux 

 

 

 

 

 

Sinds Oktober 2015 is Bouwmachines Midden Nederland officieel dealer van Beco kipwagens en uitrustingsstukken. Beco, gevestigd in Vianen is fabrikant van Kipwagens in alle uitvoeringen en afmetingen en uitrustingstukken voor kranen, shovels, verreikers, schrankladers en laad-graaf combinaties.

>> ga naar Beco

 

Van het merk Eurosteel levert Bouwmachines Midden Nederland een breed pakket met onder andere  bakken, grijpers, klemmen en trilblokken.

>> ga naar Eurosteel 

 

Van Pladdet levert Bouwmachines Midden Nederland onder meer draaikantelstukken, bakken, grijpers, scharen, trilblokken en maaikorven.

>> ga naar Pladdet

 

Kinshofer is specialist op het gebied van grijpers, zoals sorteergrijpers, baggergrijpers en boomgrijpers.

>> ga naar Kinshofer 

 Kemp maakt onder andere schuiven, balenklemmen, kuilverdelers en veegbanden voor trekkers en shovels.

>> ga naar Kemp Machines

 

Hekamp heeft een heel breed leveringspakket met onder andere kuilsnijbakken, kuilbakken, volumebakken, balenklemmen en vorkenborden.

>> ga naar Hekamp

 

Bouwmachines Midden Nederland levert de tiltrotators van Steelwrist. Deze maken elke graafmachine ongekend flexibel en maken sneller werken mogelijk, doordat de graafmachine veel minder vaak verplaatst hoeft te worden en er ook in andere richtingen mee gegraven kan worden.

>> ga naar Steelwrist

 


Groeneveld is specialist in automatische vetsmeersystemen. Met een smeersysteem komt er een einde aan het handmatig doorsmeren van uw machine en wordt het dagelijks onderhoud vereenvoudigd.

>> ga naar Groeneveld 

 

Staat het merk wat u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op, want wij kunnen alle merken uitrustingsstukken leveren.