JCB minigraver

Voor de zeer luxe en krachtige JCB minigraver zit u bij Bouwmachines Midden Nederland op de goede plaats.

Wij zijn officieel JCB dealer voor midden Nederland en beschikken daardoor altijd over het nieuwste en grootste aanbod aan JCB machines. Bovendien kunt u de machines hier niet alleen nieuw aanschaffen, maar ook kunt u bij ons occasions kopen, machines huren, leasen of financieren.

Kracht en kwaliteit

De JCB minigraver is een unieke machine, omdat hij ondanks zijn geringe afmetingen toch een groot werkbereik met uitmuntende prestaties heeft. De JCB minigraver mag dan wel een compact formaat hebben, hij heeft ondanks dat een uitstekende stabiliteit en een groot hefvermogen.

Op die manier kunt u voortaan ook met een graafmachine op moeilijk bereikbare locaties komen, zoals achtertuinen die alleen door een deur te bereiken zijn. Waar voor veel andere graafmachines het werk ophoudt, is er de JCB minigraver die uitkomst biedt. De succesformule voor de moeilijkst bereikbare plaatsen die wij u kunnen bieden met JCB micro of minigravers in combinatie met de JCB dumpster heeft al menigeen verbaasd. JCB minigravers voor de grootste klussen op de kleinste locaties.

Soort minigravers

JCB heeft verschillende typen minigravers, zie hieronder:


Wanneer u langskomt in Scherpenzeel kunnen wij u alles vertellen over deze machine en de bestaande mogelijkheden. Ook kunt u de minigravers hier zelf bekijken en aanschaffen. Heeft u vooraf nog vragen, dan kunt u die altijd stellen via het contactformulier op de website. Bellen kan ook, dit doet u naar 033-2770174.

De volgende pagina's verschaffen u meer informatie over onze bouwmachines:
JCB kranenJCB shovelJCB dealerJCB graafmachinesJCB fastracJCB 416JCB 426JCB 409JCB 406JCB machinesJCB verreikerMinigraver verhuurBouwmachines tweedehandsVerhuur graafmachineVerhuur minigraverBouwmachines verhuurVerhuur bouwmachinesVerhuur mobiele kranenJCB agri