Bouwmachines Midden Nederland

Bouwmachines Midden Nederland is uw betrouwbare partner op het gebied van verkoop, reparatie, service en onderhoud. Serviceklantvriendelijkheid en klantgericht werken zijn de fundamenten van ons bedrijf.

Service kan je niet leren, service moet je waarmaken, ook na 17.00 uur.Bouwmachines Midden Nederland is in mei 2008 opgericht door Gerard Berkhof. Gerard's ouders hebben een loonbedrijf en als vanzelfsprekend kwam ook Gerard in deze sector terecht. Na de afronding van zijn opleiding 1ste monteur lanbouwmechanisatie met specialisatiekanten naar de hydraulica aan het ROC Aventus college werd hij monteur en later werkplaatschef op het ouderlijke bedrijf.

Uiteraard zat het ondernemen Gerard net als zijn familie in het bloed en langzaam maar zeker werd er na verschillende jaren voorzichtig naar de toekomst gekeken. Gerard wilde iets voor zichzelf in de machines waar zijn hart ligt. Toen zich langzaam maar zeker plannen begonnen te vormen over een eigen dealerschap met bijbehorende servicedienst werd er steeds meer naar de verschillende merken gekeken. Uiteraard werden daar verschillende eisen aan gesteld als: uitsluitend merken die machines van A-kwaliteit bouwen, een groot assortiment machines, een merk wat volledig achter haar eigen producten staat en de klant op nummer 1 zet, en vanzelf moest er niet al een dealer in de buurt zitten.

Na veel vergelijken werden de ogen langzaam maar zeker op JCB gericht. Een uniek bedrijf op de wereld dat als 4e grootste bouwmachinefabrikant nog steeds geheel een familiebedrijf is. Deze cultuur sprak erg aan en viel ook meteen op bij de fabrieksbezoeken. Nadat een definitief plan was opgesteld werd begin 2008 alles in het werk gesteld om Bouwmachines Midden Nederland actueel te krijgen. Het zou een schitterende aanvulling zijn op het dealernetwerk van JCB, dat slecht vertegenwoordigd was in midden Nederland.

Vele dingen moesten geregeld worden, want als we het gingen doen wilden we het ook goed doen. Dingen zoals de werkplaats, goed opgeleid personeel, een servicebus, onderdelenvoorziening, huisstijlen, etc. moesten geregeld worden. Het resultaat mocht er zijn en vol goede moed zijn wij in eerste instantie gestart als subdealer. Elk begin is moeilijk, maar door onze vele inspanningen en perfectionisme kwam Bouwmachines Midden Nederland heel goed van de grond. Dit signaal wat door de klanten zelf afgegeven wordt betekent dat zij vertrouwen hebben in Bouwmachines Midden Nederland en in JCB.

Binnen korte tijd is vanuit JCB Benelux besloten om Bouwmachines Midden Nederland hoofddealer te maken en het eigen rayon midden Nederland toe te wijzen. De eerste mijlpaal was bereikt en we zijn heel doelbewust op zoek gegaan naar uitbreidingen in ons assortiment die uiteraard allen maar welkom zijn van A-merken. Zo hebben we meerdere contacten kunnen leggen met diverse fabrikanten zodat wij niet alleen uw machine kunnen leveren en onderhouden maar ook alle benodigde hulpstukken van de diverse merken vertegenwoordigen wij. Zo zijn wij sinds maart 2014 officieel partner van ITR Benelux en kunnen we ook rijwerken vervangen en onderhouden. Een totaalplaatje dus.

Wij proberen ons te onderscheiden door SERVICE te bieden in combinatie met een KLANTVRIENDELIJKE en KLANTGERICHTE denkwijze. Natuurlijk beweert iedereen dit, maar lang niet iedereen kan dit met hoofdletters schrijven. Bij ons bent u aan het juiste adres voor advies, verkoop, reparatie, onderhoud en service, ook na 17.00 uur. Onze goed opgeleide monteurs hebben beschikking over een modern ingerichte werkplaats, hoogwaardige gereedschappen en een moderne servicebus, en zullen u altijd van dienst zijn.

 

Service maakt het verschil!